keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Herkuttelua Helsingissä

 Nyt Helsinkiläisiä hemmotellaan, sillä Lasipalatsin taakse on tullut ihana ranskalainen tori, jossa myydään kaikenlaista hyvää. Tarjolla oli myyntikojuja moneen makuun, oli juustoja, makkaroita, crêpejä, irtokarkkeja, paljon erilaisia fudgeja, leipiä ja leivonnaisia. Espanjalaisia churrojakin löytyi! Itselleni lähti lounaan jälkeen töihin mukaan sitruunainen leivos, joka on ihan mielettömän sitruunainen ja pehmeä. Jäbät näyttivät paistavan leivät ja leivonnaiset tiskin takana olevissa uuneissa.
Työkaverin kanssa jo fiilisteltiin, että perjantaina tullaan hyödyntämään tuota 3 kpl /10 e -tarjousta. Ranskalainen tori on ilmeisesti paikalla lauantaihin asti. Epävarmuus johtuu melko huonosti englantia puhuneista myyjistä. :)

Eilenkin tuli nautittua Helsingin herkullisista antimista, kun kävin testaamassa frozen yogurt-myymälä Kipon. Otettiin poikaystävän kanssa puoliksi iso annos, johon sai valita kolme lisuketta. Mansikka mango ja valkosuklaa oli tosi hyvä kombo, suosittelen siis isosti sitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti