torstai 11. helmikuuta 2010

Keittiöhaaveita

Limepiirakkaa tehdessäni haaveilin sitruspusertimesta hauksia helpottamaan. Mehukin varmasti osuisi oikeaan paikkaan sen sijaan, että se nykyään tirskahtelee pitkin kämppää. Tässä vähän listattuna muitakin juttuja mitä tahtoisin saada keittiööni...

Palettiveitsi.
Tällä saisi kakkujen päälliset nätisti levitettyä. Miulla on tapana aina harhailla kauppojen hyllyjen välissä kattelemassa kivoja keittiötarvikkeita, mutta tällästä ei ole vielä tullut vastaan.Tartalettivuoat.
Tämmöset ois kauhian kivoja, voisi tehdä pieniä ja söpöjä piirakoita tai makeita leivonnaisia.Silikoninuolijoita ja lastoja tarvitsee aina. Viime tupareissa saatiin lahjaksi täydellisen napakka nuolija. Vanha alkoikin jo rapistua ja se piti heittää menemään. Sattumat on leivonnaisissa yleensä mukavia, mutta silikonikekseistä tuskin kukaan tykkäis. Keittiövälineissä värikkyys on aina plussaa. Löytyypähän helposti sekaisesta kaapista.
Kaikenlaiset marsipaanikoristeiden tekovälineet olisi myös ihania. En kyllä ole varma kuinka tarpeellisia nuo on kun ei niitä kakkuja ihan niin paljon tule tehtyä. No, haaveilla voi aina.


Mikään keittiöhaave-lista ei ole tietenkään täydellinen ilman monitoimikonetta. Tuo yksilö on aivan uskomattoman kaunis! Ah, tollasella kun pyöräyttäis herkkuja niin voisi melkein kuvitella olevansa jossain kokkiohjelmassa. Hmm, toisaalta ehkä ihan hyvä ettei tommosta oo.. Muut vois ihmetellä yksinään papattavaa herkuttelijaa. Keittiön kokokaan ei taida antaa tuollaiselle periksi. Eli parempi olla edes vilkaisematta tuon ominaisuuksia.. Sovitaan et se on tosi huono. Joo. Niin tehdään.

Ja se sitruspuserrin, se olisi haaveissa pieni ja kaunis. Värinä vaikkapa turkoosi tai musta.


Siinäpä noita. Mitäs keittiöhaaveita teillä on? Yks keittiöön liittyvä haave on toteutunut viime syksynä. En enää nuku samassa huoneessa kuin missä jääkaappi sijaitsee.

Sivut kuvat lainattu: Kokkiman, Rainex, Kitchen Aid, Ullanunelma, Cooking.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti